image00001_edited.jpg

Ögonfransförlängning

LÄS GÄRNA MER OM VÅRA OLIKA FRANSBEHANDLINGAR!

En fransförlängning är när vi förlänger de naturliga fransarna på olika sätt med metoder som härstammar från Korea och uppfanns på tidigt 2000-tal. Det är en mycket beprövad behandling och är en av de mest populära skönhetsbehandlingarna i alla åldersgrupper!Nedan kan du läsa om olika typer av fransförlängningar för att se vad som passar dig bäst! Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss för mer hjälp och information att välja vilken behandling som passar just dig.

 

Våra olika fransförlängningsbehandlingar

EFFEKTIVA RESULTAT, SÄKRA BEHANDLINGAR OCH INDIVIDUELLA FRANSAR GJORDA JUST FÖR DIG!

image00002_edited.jpg

S I N G E L F R A N S A R

DÄR VI FRAMHÄVER DET NATURLIGA

Singelfransar är rätt behandling för dig som önskar ett naturligt resultat och har relativt jämna och fylliga naturliga fransar. Här förlängs fransarna med en lösfrans på varje naturlig frans och ger ett fint uttryck av perfekta fransar som inte skapar för mycket drama!Har du glesa, skadade eller ojämna naturliga fransar men ändå vill ha ett mer naturligt resultat rekommenderar vi istället Mixfransar!

M I X F R A N S A R

DET LILLA EXTRA

Mixfransar är de perfekta all-round fransarna! Här förlängs de naturliga fransarna med en kombination av singelfransar och ultralätta volymknippen för en naturlig men lite fylligare look än Singelfransar. Mixfransar passar bra oavsett den naturliga basen vi har att jobba med och passar alltså dig med glesa, skadade eller ojämna naturliga fransar men också dig med fylliga naturliga fransar med bra franskvalitét vilket gör Mixfransar till en av våra mest populära behandlingar! 

Untitled
image00001.jpeg

V O L Y M F R A N S A R

ENASTÅENDE RESULTAT

Volymfransar är de ultimata lyxfransarna som kan anpassas till mer naturliga eller mer fylliga beroende på kundens önskemål. Här kan du oavsett dina naturliga fransarnas skick få de resultatet du önskar och fransarna förlängs med individuellt utformade och handgjorda volymknippen för att passa varje naturlig frans. Vi på Beauty Empire använder oss av tekniken ”Russian Volume” där en speciell tjocklek samt knippesteknik används för att få vackra, fluffiga fransar med en eyelinereffekt längs fransraden som perfekt ramar in dina ögon.

M E G A V O L Y M F R A N S A R

LYXIG INTENSIVITET

Megavolymfransar är en speciell typ av volymteknik där industrins lättaste och tunnaste fransar används för att skapa en intensiv och fyllig look! Här skapas knippen med upp till 40 fransar i varje knippe med en speciell metod - utan att vara tyngre än en singelfrans. Megavolym ger bäst resultat på dig som har naturliga fransar i gott skick även om de inte är naturliga fylliga. Personer med skadade fransar bör undvika Megavolym tills dess att fransarna återhämtat sig något!

Untitled