top of page
image00021.jpeg

VÅRA UTBILDNINGAR

Beauty Empire har alltid haft passionen och målet att förbättra skönhetsbranschen med välutbildade och kunniga stylister! Vi är ledande i Sverige med våra grundutbildningar som vi erbjuder både online och på plats hos oss, det som passar bäst för dig!


Våra onlineutbildningar har ett unikt upplägg som hjälper DIG nå din drömkarriär helt på distans och i din egna takt. Våra handledare är med dig varje steg och produktkitet får du hem i brevlådan, det enda som krävs - en internetuppkoppling.

Vad passar DIG bäst?

ONLINE

Denna utbildningsform är perfekt för dig som vill läsa utbildningen helt i ditt egna tempo eller kombinerar studier med annat!

PÅ PLATS

Denna utbildningsform passar dig som vill ha din handledare fysiskt brevid dig och vill läsa utbildningen i ett mer intensivt tempo hos oss här i Uppsala!

TEKNIKUTBILDNING

Är du redan utbildad sen innan och vill fördjupa din kunskap eller uppdatera

dina behörigheter och certifieringar?

Våra teknikutbildningar går att läsa på plats eller online!

Fråga:

Vad är skillnaden mellan era utbildningar och vad är bäst att utbilda sig i?

Det beror helt på vad ditt mål är och var du känner dig bekväm att börja!
Singelfransutbildningen ger dig kompletta kunskaper i Singelfransar och 2D teknik (en lite mer avancerad version av Singelfransar), härdplastutbildning och en utökad grundkunskap av fransförlängning och företagande.
 
Denna utbildning är lite billigare i startpris och är perfekt för dig som drömmer om ett jobb i skönhetsbranschen eller kanske redan jobbar med andra behandlingar och vill utöka dina kunskaper/behandlingar men även har en begränsad budget. Du har alltid möjlighet att vidareutbilda dig inom de andra fransförlängningsteknikerna senare och kan på så sätt lätt få kompetens inom alla franstyper.
I vår Komboutbildning lär du dig ALLA franstekniker, du får självklart med härdplastutbildningen men även ännu större grundkunskaper samt produktpaket än med Singelfransutbildningen. Med denna utbildning får du direkt din kompetens inom alla franstyper som du även kan erbjuda dina kunder och kan på så sätt bygga en bredare kundbas redan från början då inte alla gör singelfransar.
Denna utbildning är lite dyrare i startpris med låter dig komma igång som Fransstylist snabbare och mer effektivt då du inte behöver tänka på vidareutbildning senare eller kunder som inte hittar sin önskade behandling hos dig!
bottom of page